Adverteren

Kranten, tijdschriften of online alles volgen?


Informatief 01 Dec 2020
Kranten, tijdschriften of online alles volgen?

De vergelijking van vroeger en nu staat centraal op deze site, en daar maken we dan ook graag gebruik van om eens te kijken hoe het was met lezen. Veel mensen kennen het nog wel, je werd vroeg in de ochtend vaak wakker om de postbode de krant kwam brengen. Dit kon wel eens om half zes zijn en dan was je wakker. Of je viel nog even in slaap en dan kwam je beneden, je ging de krant uit de brievenbus halen, kopje koffie en een boterham erbij en dan was het al snel tijd om naar je werk te gaan. Het was voor de meeste mensen de gewoonte om de dag zo te beginnen. Of je had een abonnement op een tijdschrift en daar had je dan in het weekend alle tijd voor om dat op je gemak door te bladeren. Ook gingen de bladen vaak mee op vakantie en dan had je weer uren leesplezier.

Hoe gaat dat nu?

Tegenwoordig heb je internet, je kunt de krant online lezen, tijdschriften ook en zelfs boeken. De meeste mensen hebben dan een tablet en op die manier kunnen ze dan alles bijhouden. Als je ergens naar toe gaat en je wil tussendoor lezen dan kun je via Google bijv. het laatste nieuws opzoeken. Je kunt ook via je mobiel alles bijhouden en zo maken we nog maar nauwelijks gebruiken van echte boeken en bladen.

Toch is het soms nog wel fijn om een boek vast te kunnen houden, dit wordt nog vaak gedaan bij wekelijkse bladen of bij een puzzelboek. Maar sinds de komst van internet is het wel echt afgenomen dat veel mensen de krant niet meer krijgen in de ochtend, maar bijv. alleen in het weekend of ze lezen alles digitaal. Wat wel beter is voor het milieu dat er minder papier wordt gebruikt.

Contact zoeken en online daten
Internet 30 Jan 2021

Contact zoeken en online daten

Voordelen van internet
Internet 15 Dec 2020

Voordelen van internet

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen